Hannas banankaka


 

Ingredienser

150 gr mjukt smör el. margarin
1 dl strösocker
1,5 dl florsocker
2 bananer
2 ägg
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 msk kakao
1 tsk kanel

smör och kokos att bröa formen med.

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa smör, strösocker och florsocker mjukt och krämigt. Mosa bananerna och rör ner i smeten. Rör i äggen. Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd försiktigt ner det i smeten. Bred ut i formen och grädda ca 30-35 minuter.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Pappa och jag äter nu av den goda banankakan. Passar bra när man ligger på 3,1.

kram mamma

2010-05-02 @ 09:26:06
Postat av: Anna

Kom bananen bort i receptet:)

Fin tårta du gjort till Max.

Kram

2010-05-02 @ 18:54:26
URL: http://minaungar.blogspot.com
Postat av: Hanna

Nu är bananerna med, va så självklara så jag hade missat dem! =) Tack för att du påpekade det! Kram

2010-05-03 @ 10:13:09
URL: http://hannasoderlunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0