Hannas banankaka

Ingredienser
150 gr mjukt smör el. margarin
1 dl strösocker
1,5 dl florsocker
2 bananer
2 ägg
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1 msk kakao
1 tsk kanel
smör och kokos att bröa formen med.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa smör, strösocker och florsocker mjukt och krämigt. Mosa bananerna och rör ner i smeten. Rör i äggen. Blanda de torra ingredienserna för sig och vänd försiktigt ner det i smeten. Bred ut i formen och grädda ca 30-35 minuter.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Pappa och jag äter nu av den goda banankakan. Passar bra när man ligger på 3,1.
kram mamma
Postat av: Anna
Kom bananen bort i receptet:)
Fin tårta du gjort till Max.
Kram
Postat av: Hanna
Nu är bananerna med, va så självklara så jag hade missat dem! =) Tack för att du påpekade det! Kram
Trackback